top of page
Camerajournalist, smartphonevideo coach en trainer

MARIEKE VERDIJK

Als Camerajournalist (Camjo) maak ik al meer dan 15 jaar films voor verschillende bedrijven en organisaties, films over mensen. Van de research, opnames en interviews tot en met de montage. 

Heel graag breng ik mensen en hun enthousiasme en passie in beeld. Mijn stijl kan het best worden omschreven als inhoudelijk, betrokken en helder.

Ook geef ik video workshops en coaching over het filmen met je smartphone. Het resultaat is dat je je eigen online video’s kunt maken om zo je online zichtbaarheid te vergroten. De workshops en coachingsessies geef ik aan ondernemers maar ook aan grote bedrijven en binnen onderwijsinstellingen. Deze trajecten zijn altijd persoonlijk en op maat gemaakt.

 

Mijn jarenlange ervaring als filmmaker zet ik graag in om mensen de fijne kneepjes van het filmvak te leren. Zodat anderen kunnen profiteren van de kracht van visuele storytelling.

 

Naast film bied ik ook explanimation video's aan, hiervoor werk ik samen met getalenteerde graphic designers en animators. 

Samen creëren we unieke en aansprekende films die jouw boodschap op een visueel aantrekkelijke manier overbrengen.

Neem een kijkje op mijn website en ontdek hoe ik jou kan helpen om je ideeën en verhalen op een professionele en boeiende manier vast te leggen. 

Opdrachtgevers

bottom of page