top of page

WORKSHOPS

Professionele video’s maken met je mobiele telefoon is snel te leren. Zowel het filmen, monteren en online plaatsen van een video kan allemaal met je telefoon. Wil jij graag jouw bedrijf of organisaties promoten met leuke, professionele video’s voor je website of social media kanaal? Meld je dan aan voor een workshop of coachingsessie. 

Incompany training smartphone video

Incompany training

Wil je met je bedrijf of organisatie in een halve of hele dag leren hoe je smartphone video's kan maken, doe dan een aanvraag voor een incompany training. De trainingen geef ik door heel Nederland en online. 

Voor meer informatie of een aanvraag info@mariekeverdijk.nl

06 - 216 216 16

Tevreden klanten zijn onder andere:

Rijks Universiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Gasunie, De Projectinrichter. 

De trainingen worden op maat gemaakt. 

​Ook ​leuk als teamuitje!

workshop smartphonevideo

Workshops

Aan groepen geef ik regelmatig workshops. Meestal zijn dat meerdere bijeenkomsten. In verschillende sessies leer ik je dan alles over het filmen en monteren met de smartphone. 

In een workshop wordt niet alleen aandacht besteed aan het technische deel van het videomaken. Ook leer je hoe je goede shots maakt, hoe je zorgt voor een mooi en pakkend beeldverhaal en hoe je kwalitatief goed geluid krijgt. Daarbij ga je als deelnemer ook altijd praktisch bezig met het maken van een storyboard en het filmen en monteren van beelden.

Voor meer informatie of een aanvraag info@mariekeverdijk.nl

06 - 216 216 16

coaching smartphone video

Coaching

Voor bedrijven, organisaties en ondernemers is het mogelijk individueel of in een klein groepje coaching te krijgen bij het bedenken, filmen en monteren van eigen (smartphone) video's. 

Ik geef praktische tips en tricks en ga samen met je aan de slag door persoonlijke ondersteuning te bieden bij het maken en monteren van je eigen films. Daarnaast geef ik waardevolle constructieve feedback waar je echt iets aan hebt. 

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met filmmaken, ik sta voor je klaar om samen aan de slag te gaan en om je te helpen je film en edit vaardigheden te verbeteren.

Heb je hierin interesse, neem dan gerust contact op info@mariekeverdijk.nl

06 - 216 216 16

Tijdens deze workshop leer je op een laagdrempelige manier om leuke, vlotte video’s te maken met je mobiele telefoon. Marieke legt je stap voor stap uit hoe je kunt filmen en monteren. Het monteren gebeurt ook gewoon op je telefoon. Dat maakt deze workshop geschikt voor iedereen! Geen ingewikkeld gedoe, het enige wat je nodig hebt, is je mobiele telefoon!

Alma Streefkerk, Gebiedssecretaris

bottom of page